Найсмачніша дієта: фруктова

Більшість людей люблять фрукти, саме для них дієтологи придумали дієту, здатну позбавити організм від зайвої ваги. Ця дієта хороша ще й тим, що не потребує багато часу для приготування якоїсь особливої ​​їжі. 

Звичайно, найкраще її застосовувати влітку, коли прилавки ломляться від великої кількості фруктів і коштують вони зовсім дешево. Крім того, вітчизняні фрукти набагато корисніші за іноземні, адже для того, щоб перевезти таку продукцію в незмінному вигляді її доводиться обробляти різними хімікатами, які можуть завдати шкоди здоров’ю.

Існує кілька варіантів фруктових дієт – ці та моно дієти, розраховані на вживання якогось одного фрукта, та змішані дієти, в рамках яких можна вживати різноманітні фрукти.

Всі фрукти мають у своєму складі ті чи інші корисні речовини, вміст яких може змінюватись. Також всі фрукти містять клітковину, яка позитивно впливає на роботу кишечника людини і сприяє очищенню організму від шлаків.

Переваги фруктів складно переоцінити. Так, яблука містять велику кількість заліза і добре справляються з низьким рівнем гемоглобіну, персики стимулюють роботу тонкої кишки, а ананас спалює жир. Усі цитрусові прискорюють обмін речовин, зливу благотворно позначається нормалізації стільця. Таким чином, фрукти не лише допомагають схуднути, а й покращують загальний стан організму, налагоджують роботу внутрішніх систем та органів, насичують кров вітамінами.

Releated Post